Donderdag 10 januari start het vijfde seizoen van Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op RTV Rijnmond. Opnieuw zullen misdrijven worden getoond waarbij de hulp van de kijker wordt ingeroepen.

Het programma besteedt aandacht aan een Sliedrechtse zaak. Bij een 85-jarige inwoner van het dorp is al viermaal ingebroken. “Om de een of andere reden gaat het gerucht dat hij veel geld en waardevolle spullen in zijn huis heeft. Dit is niet waar, maar toch is men al vier keer bij hem binnengeslopen.”, zo laat het televisieprogramma weten. Van één van die insluipingen zijn beelden gemaakt, deze beelden worden donderdag getoond.

Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN