Foto: Google Streetview

Transportbedrijf A. van Andel & Zonen uit Hardinxveld-Giessendam en Rietveld Licht en Wonen uit Sliedrecht hebben samen het voormalig Slavenburg-terrein, beter bekend als de ‘Leef-locatie’ in Sliedrecht aangekocht.

De bouwkavel is al jaren een grote wildernis op bedrijventerrein Nijverwaard. Op het terrein van totaal bijna 20.000 vierkante meter zal van Andel een nieuw kantoor, expeditie en warehouse bouwen. Van Andel heeft meer ruimte nodig, omdat de vraag naar opslagcapaciteit blijft groeien. Van Andel verzorgt o.a. voor Rietveld Licht & Wonen de complete logistiek. Deze samenwerking wordt nog verder uitgebreid, omdat Rietveld aan de snelwegzijde van het terrein een grote showroom gaat bouwen.

Rietveld Licht & Wonen is al sinds 1955 een bekende verlichtingspecialist in deze regio. Met voorheen winkels in Papendrecht en Zwijndrecht en sinds 2003 gevestigd in Sliedrecht. Sinds 2006 maakt het bedrijf een enorme groei door met webwinkels in de belangrijkste landen van Europa en is het vanaf de start de start onbetwist online marktleider in Nederland. Op de nieuwe locatie is zoveel ruimte beschikbaar dat de nieuwe showroom de grootste lampenwinkel ter wereld wordt.

De bouw wordt gerealiseerd door Unibouw uit Gemert en de oplevering van het warehouse staat gepland voor medio 2020. De showroom zal in een later stadium volgen.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN