Foto: Provincie Zuid-Holland

Gedeputeerde Floor Vermeulen van de provincie Zuid-Holland is genomineerd voor de titel ‘Beste lokale bestuurder van 2018’. De verkiezing wordt gehouden door Necker van Naem en Binnenlands Bestuur.

Ook onder andere burgemeester Aboutaleb van de gemeente Rotterdam en Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning Gelderland, maken kans op de titel. Gedeputeerde Floor Vermeulen wordt door de organisatie geroemd om zijn blik buiten provinciegrenzen en daadkracht. “Deze jonge gedeputeerde durft buiten de provinciegrenzen te kijken en is niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken. Hij wordt communicatief én daadkrachtig gezien. Hij beschikt over een perfecte helicopterview, waardoor hij continu op de hoogte is van de samenhang tussen de diverse dossiers. Zijn gedrevenheid en interesse voor de provinciale zaak is constant aanwezig en hij neemt er de tijd voor om alle verschillende facetten en inzichten tot zich te laten komen.”, aldus de organisatie. De winnaar wordt donderdagmiddag 17 januari bekendgemaakt tijdens het Binnenlands Bestuur event Kompas 2019.

De gedeputeerde heeft onder andere het openbaar vervoer in de provincie in zijn portefeuille en was hierdoor verantwoordelijk voor de aanbesteding van het openbaar vervoer in de Drechtsteden. De concessie voor het openbaar vervoer is sinds 9 december in handen van Qbuzz.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN