Foto: Google Streetview

Boskalis heeft een meerjarenovereenkomst getekend voor het leveren van subsea services in het Midden-Oosten. De basiswaarde van het driejarige contract bedraagt 40 miljoen dollar, met een optie om te verlengen.

Onder de voorwaarden van het contract levert Boskalis een breed scala aan subsea-diensten, waaronder (IRM) integriteitscontroles van offshore platforms en tripods, inspecties van wellhead jackets, integriteitscontroles en inspecties van pijpleidingen evenals lichte ad hoc bouwwerkzaamheden. Voor dit contract wordt het diving support vessel BOKA Constructor met ROV ingezet, uitgerust met een volledige bemanning van luchtduikers/ROV-teams evenals mogelijkheden voor saturatieduiken.

Eerder deze week tekende het bedrijf een exclusieve Pre-Construction Agreement (PCA) voor het Inch Cape offshore windparkproject. Het project omvat het transporteren en installeren van de funderingen voor de windturbines, het offshore substation en de kabels. Toekenning van het contract is onder voorbehoud van een succesvolle bieding van ICOL bij de eerstvolgende Contract for Difference-veiling in het Verenigd Koninkrijk (medio 2019) en afronding van de financiering (tweede helft 2020). De waarde van het contract, exclusief inkoop, bedraagt naar verwachting meer dan 200 miljoen euro.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN