Burgemeester Bram van Hemmen draait zaterdag 13 juli samen met enkele oudgedienden de deur van de ziekenhuislocatie aan Wilhelminastraat in Sliedrecht op slot. Het ziekenhuis was ruim 51 jaar lang aan de Wilhelminastraat gevestigd. Het Albert Schweitzer ziekenhuis stoot het gebouw af en verhuist naar het Stationspark.

Zaterdag 13 juli kunnen geïnteresseerden tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje nemen in het ziekenhuisgebouw. Voor de laatste keer zullen de deuren geopend zijn. Het ziekenhuis benadrukt dat het geen open dag is, er is daarom geen programma. Wel is er de gelegenheid om onder leiding van oud-medewerkers nog een blik binnen te werpen voordat het gebouw wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar, die het niet lang daarna zal laten slopen. Op de plek van het ziekenhuis komen appartementen.

Tijdens het laatste bezoek aan het ziekenhuis kunnen bezoekers een persoonlijke boodschap op een muur achterlaten. Na 15.00 uur zal burgemeester Bram van Hemmen samen met enkele oudgedienden de deur symbolisch op slot doen.

Vanaf 22 juli gaat het Albert Schweitzer ziekenhuis open op de nieuwe locatie aan het Stationspark.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam! Like ons op Facebook
Advertentie
DELEN